Om företaget

Företaget startade Paul Olsson i början av 2005 efter att tidigare ha varit anställd som köksmontör hos en lokal köksleverantör i Staffanstorp där vi även är hemmahörande idag.

Vi har ett mångårigt samarbete med HTH-kök i Lund AB sedan starten 2005 och har även ett väldigt gott samarbete sedan våren 2008 med Smedstorp kök.

Vi har under årens lopp även erfarenhet gällande montering av kök från andra leverantörer.

Sedan början av 2010 har vi även ett samarbete med köksportalen på internet där Paul svarar på frågor gällande köksrenoveringar och annat som rör detta område.

Paul har genomgått de utbildningar som krävs för våtrumsbehörighet och arbetar således även med våtrumsrenoveringar oavsett om det är badrum, WC, tvättstugor etc. Läs gärna mer om detta under badrumsfliken i menyn.

Vår servicebil är utrustad med maskiner som är speciellt framtagna för att kunna göra ett hundraprocentigt arbete på plats hos våra kunder när det gäller precision vid montering av inredningar etc.

Paul har under årens lopp med hjälp av vårt nätverk av duktiga hantverkare samordnat helrenoveringar av både villor och lägenheter med mycket nöjda kunder som resultat.

Grevie Fastighetsservice innehar naturligtvis både gällande ansvarsförsäkring samt F-skattsedel och låter självklart er utnyttja ROT-avdraget om ni har möjlighet till detta.

Vi lämnar självklart fasta priser på arbetet så att ni vet vad det kommer att kosta er men kan även arbeta per timme om så önskas.

Vi debiterar aldrig några extra påslag på material vi köper in för er räkning utan debiterar er endast i enlighet med leverantörernas butikspris och i de flesta fall kommer även en del av våra eventuella rabatter er tillgodo.

Vi lämnar alltid en tydlig, skriftlig offert som är både lättläst och enkel att förstå för er.

KOMMUNIKATION , ORDNING & REDA samt FLEXIBILITET och KVALITÉ är våra ledord!