Golv-arbete

När det gäller golvläggning så lägger jag de flesta golv själv när det handlar om mindre hanterbara ytor och vanliga parkett eller laminatgolv samt klinkergolv.

Är det tal om större golvytor eller endast slipning av golv så samarbetar jag med närstående kollegor som är specialinriktade på just golv inom både laminat, parkett, plastmatta och klinkergolv m.m.

Dessa har ju självfallet även bra kontakter på inköp av golv hos sina leverantörer så det är all idé att kolla detta med oss först innan ni själv köper golv någonstans.
De har ju även ofta väldigt goda råd att komma med gällande val av golvmaterial.

När vi träffats gällande ert projekt och ifall det visar sig att ni önskar hjälp med golvarbeten så skapar jag en kontakt mellan er samt aktuellt företag och sen kommer ni själva överens om vad ni vill ha utfört och de lämnar offert till er så ni har en egen överenskommelse med dem vilket blir både billigast för er som kund och garantimässigt enklast om det i framtiden uppstår några problem.

Självfallet står jag för samordningen av arbetet med ert golv så att de kommer in vid rätt tillfälle under projektets gång så allt flyter på, på absolut bästa sätt för att ni ska slippa engagera och oroa er.