Samarbetspartners

Samarbetspartners

När det gäller montering av kök så arbetar jag med i stort sett alla tillverkares kök.samarbete

Jag har dock ett annorlunda och mer ingående samarbete med HTH-kök i Lund AB som jag har arbetat med sedan jag startade företaget i början av 2005 samt med Smedstorps Snickeri AB som jag arbetat med sedan våren 2008.

Dessa samarbeten gör ju att jag får fortlöpande information och uppdateringar om förändringar i deras sortiment samt utbildningar, tips och råd gällande montaget av dessa inredningar.

Så gott som dagligen har jag kontakt med dessa och p.g.a detta så flyter även arbeten med deras inredningar på väldigt smidigt under resans gång från gammalt till nytt.

Jag har även en hel del mindre detaljer till dessa kök i min servicebil om man mot förmodan skulle sakna någonting vid monteringen.

Jag arbetar hela tiden för att inleda samarbete med fler av de ledande leverantörerna så tveka inte att kontakta mig innan ni börjar ge er ut i butikerna för det kan ju vara så att jag har bra tips att komma med gällande var och till vem ni bör vända er beroende på vilket stil på köksinredning ni är ute efter.

I menyn till höger hittar ni information om övriga företag som jag har bra och mångåriga samarbeten med när jag tar mig an olika projekt till mina kunder.